En toen ging de reis beginnen... - Reisverslag uit Kathmandu, Nepal van Laurie Gool - WaarBenJij.nu En toen ging de reis beginnen... - Reisverslag uit Kathmandu, Nepal van Laurie Gool - WaarBenJij.nu

En toen ging de reis beginnen...

Door: liefelauke

Blijf op de hoogte en volg Laurie

04 April 2012 | Nepal, Kathmandu

3 april was het dan zover..Met de hele familie naar Schiphol en na een afscheid met traantjes ging de grote reis beginnen..De vlucht naar Delhi verliep soepel, lekker eten en zelfs nog wat minuten geslapen! Aangekomen in Delhi waren we een ware bezienswaardigheid met onze blonde haren..Het lange wachten kon beginnen..Na afgewisseld lopen, hazeslaapjes op een loungebank en wat eten mochten we eindelijk, na een vertraging van 1,5 uur het vliegtuig in richting Kathmandu! Ook deze vlucht verliep goed, alleen was het vliegtuig een stuk minder comfortabel en het eten echt ranzig.. Eindelijk in Nepal! Buiten aangekomen wachtte ons een ware cultuurschok..Alleen maar toeterende taxi's (allemaal Suzuki Altotjes :) ). Indra (onze gids) herkende ons gelijk en had al een taxi voor ons geregeld naar Thamal , het toeristische gedeelte van Kathmandu.In de auto hebben we regelmatig onze adem in gehouden omdat de wegen zo smal en slecht waren dat het telkens leek alsof we anderen aanreden. Daar aangekomen gingen we op zoek naar een hostel, waar we heerlijk hebben geslapen, inclusief kakkerlakken en dikke spinnen iiieeeeee!! We waren echt uitgeput en moe van de reis, even een drankje op het dakterras om dit avontuur in te luiden..Daarna heeerlijk in onze slaapzak gekropen. Vandaag zetten we onze reis voort naar Bandipur, om later in onze reis nog een keer terug te komen in Kathmandu. De cultuurshock is nog even wennen maar we genieten al van elke minuut hier..

Veel Liefs,

Liza, Laurie en Brenda

• 05 April 2012 - 06:05

Amanda:

Fijn dat de reis goed verlopen is. Die cultuurshock is begrijpelijk.. Maar uiteindelijk wen je er aan... haha.. geniet er lekker van.

Kus

• 05 April 2012 - 07:08

Laura:

Nu gaat het dan echt beginnen..... Fijne vervolgreis toegewenst, hopelijk zijn de wegen iets beter (wat ik betwijfel). Genieten! Groet uit de Kets, Laura

• 05 April 2012 - 10:41

Paul:

hah, wegen kan ik begrijpen, er worden ook dagelijk mensen lichtelijk uitgesmeerd over het wegdek :p. Veel reis plezier en geniet ervan!

• 05 April 2012 - 10:44

Paul:

ennuh, Foto's !! :)

• 05 April 2012 - 15:33

Wilbert:

proud to be a scout toch? dan maken die kakkerlakken, spinnen en ranzig eten niet veel uit, we zijn niet beter gewend LOL. Geniet er lekker van en idd een fotootje (als t kan) is ook leuk. we wachten het volgende verslag af.

• 06 April 2012 - 12:35

Cathelijne:

Heey meissie

Het klinkt allemaal echt al super tof , ben blij om te horen dat de vlucht goed gegaan is , geniet er van meis en ik zit me al weer te verheugen om je volgend e berichtje!!

Dikke kus en knuffel CAthje

• 06 April 2012 - 18:36

Carina Van Gool:

Hoi Laurie, en natuurlijk ook de andere dames.
    Ik wil jullie bij deze een hele fijne reis toe wensen, en ik kan alleen maar zeggen, geniet van elke minuut.

groetjes Carina

• 08 April 2012 - 11:31

Naomi En Dominique:

Hoi Laurie hoe gaat het ?
    Is het leuk daar ?
    Heb je daar al veel leuke dingen gezien of gedaan?
    groetjes Naomi

ik ga op scouting
    we hebben paaseieren gezocht enlekker gegeten en ik hep geknikkerd bij oma

groetjes dominique

• 23 April 2012 - 16:40

Sita:

ah jullie hebben laurie bij die is niet bang voor spinnen :D

Laurie

Op 3 april is het zover samen met twee inmiddels oud klasgenoten (liza en Brenda)van de verpleegkundige opleiding ga ik naar nepal. We zullen daar eerst twee maanden rondreizen en daarna nog een maand in een ziekenhuis gaan werken. Hierbij een waarbenik profiel zodat het thuisfront op de hoogte is tijdens deze maanden. Groetjes en tot 26 juni!!!

Actief sinds 22 Maart 2012